Céginformációk

Üdvözlünk az AUTO-TRUCK & TRAILER PARTS Kft.-nél!

Cégünk 2016-ban alakult, és azóta meghatározó szereplőként működik a gépjárműalkatrész kis- és nagykereskedelmi szektorban. Kiemelten foglalkozunk alkatrész export-import tevékenységgel, biztosítva ügyfeleink számára optimális alkatrészbeszerzést. Ahogy telt az idő, szolgáltatási palettánk jelentősen kibővült, és immár szívesen várjuk azokat az ügyfeleket, akiknek gépjárművük klímajavításra, szerelésre, karbantartásra vagy AdBlue töltésre van szükség.

Cégünk két műhellyel rendelkezik, ahol az alábbi munkák folynak.

Szakmai vezetőségünk 15 éves szakmai tapasztalattal büszkélkedhet a gépjárműipar területén. Szervizünk olyan komplex szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére, amely átfogja gépjárműparkjuk teljes igényeit.

A Truck Service Kanizsa Kft. részeként cégcsoportunknak öt beállásos műhelye van, ahol tehergépjárművek javítását és karbantartását végezzük kiemelt minőségben.

Értékesítés

Az értékesítés területén széles választékban kínálunk alkatrészeket a legnépszerűbb haszongépjármű márkákhoz (DAF, IVECO, Mercedes, MAN, SCANIA, VOLVO, RENAULT), valamint a cégcsoport másik tagja minősített teljes körű márkaszervize (WABCO, HALDEX, BPW, Knorr, HYVA) is rendelkezésre áll.

Kollegáink rendelkeznek szakirányú végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal. Nyelvtudásuk terén angol és német nyelven társalognak, folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy szakmai sokoldalúságukat és színvonalukat biztosítsák. A Truck Service Kanizsa Kft. testvércégeinként szinte egy évtizede specializálódott tehergépjárművek (DAF, IVECO, Mercedes, MAN, SCANIA, VOLVO, RENAULT) javítására, és szakembereink az elmúlt 2-3 évben kiemelkedő szakmai tudást szereztek a SCANIA és RENAULT szakszervizeiben.

ECMS

Az Auto-Truck & Trailer Parts Kft. és a Truck Service Kanizsa Kft. folyamatos fejlesztéssel biztosítja ügyfeleinek átfogó és minőségi kiszolgálását szerszám- és informatikai hátterének javításával. Az új szolgáltatásunk segítségével a szervizmunkák valós idejű kezelése valósul meg, lehetővé téve az online kommunikációt a szervezeten belül és kívül egyaránt. Emellett a munkafolyamatok egységeit a megrendeléstől a szervízelésen át egészen a számlázásig hatékonyan kezeljük. Az online minőségi szerviz-értékesítési technológiai fejlesztésünk fokozatosan és közvetlen módon járul hozzá a társaság szolgáltatási színvonalának emeléséhez, szorosan kapcsolódva tevékenységünkhöz.

Cégadatok

Cím: 8800 Nagykanizsa, Garay utca 21.
Cégjegyzékszám: 20-09-071768
Adószám: 23418673-2-20

Környezetvédelmi Ügyfél Jel (KÜJ): 102873742
Környezetvédelmi Terület Jel (KTJ): 102267827

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • V Pay
  • American Express
  • UnionPay